De nieuwe SharePoint IOS APP nu beschikbaar (22 juni 2016)

Per gister is de nieuwe SharePoint mobiele app beschikbaar gesteld voor IOS. Zoals op 4 mei gemeld bij de “Future of SharePoint” zou er een APP komen om via je mobiel door SharePoint heen te kunnen browsen. Hiermee is een grote stap gemaakt om SharePoint echt mobiel te krijgen.

SharePoint Mobile IOS APP

Na het downloaden vanuit de Apple Store kan je eenvoudig inloggen op de SharePoint of Office 365 omgeving. Daarna zijn je gevolgde sites direct beschikbaar en kan je er door heen scrollen en acties uitvoeren. Op een telefoonscherm is dit wel klein maar een IPAD is al een stuk groter dus ook gebruikersvriendelijker.

Bij het testen van de APP ben ik op een paar puntjes gelopen die niet helemaal lekker gaan: Custom Designs die niet helemaal goed inladen en het inloggen met MFA en de standaard Azure App ging niet helemaal goed.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.