Bestanden en mappen van OneDrive voor Bedrijven kopiëren naar een SharePoint-Site

Vanaf 11 augustus kunt u als u bestanden wilt delen met een team of zelfs het eigendom van bestanden wilt overdragen aan het team, kunt u bestanden van OneDrive voor Bedrijven kopiëren naar een SharePoint-site. Lees meer over wanneer u uw documenten kunt opslaan in OneDrive voor Bedrijven of SharePoint.

onedrive office 365 sharepoint consultant freelance alexander zoutenbier

 

U kunt bestanden alleen van OneDrive voor Bedrijven naar SharePoint-sites kopiëren als het uitvoeren van scripts voor persoonlijke sites is uitgeschakeld. Voor tenants die na november 2014 zijn gemaakt, is het uitvoeren van scripts standaard uitgeschakeld. Als het uitvoeren van scripts is ingeschakeld, wordt de optie voor het kopiëren naar sites of groepen niet weergegeven voor gebruikers. Met andere woorden, voor deze gebruikers wordt alleen de optie voor kopiëren binnen hun OneDrive voor Bedrijven weergegeven.

Vraag uw beheerder of bel met MCAZ om deze functie aan te zetten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.