Training essentieel voor IT Professional hoe train jij?

Kennis is macht! Ook opdrachtgevers hebben de voorkeur aan gecertificeerde IT Professionals. Maar hoe hou je je kennis bij in een wereld die continue veranderd en verbeterd. Persoonlijk heb ik de voorkeur en studie en training in je eigentijd, wanneer je wil op welke locatie je wil.

Sinds korte tijd reis ik naar mijn opdrachtgevers per OV. Dit is voor mij namelijk de tijd die ik investeer in kennis. Elke dag 1 uur naar Schiphol-Rijk en 1 uur terug met de trein geeft mij de tijd om dagelijks de roadmaps en nieuwssites te lezen van wat er allemaal speelt in mijn vakgebied.

Naast nieuws is het opbouwen en verbeteren van kennis een bezigheid waar je echt tijd voor moet maken. Persoonlijk doe ik dit via Pluralsight. Elke dag kijk ik wel wat trainingsfilmpjes van zeer uiteenlopende kennisgebieden van Microsoft tot Linux en programmeertalen.

Naast persoonlijke training ben ik begin 2017 gevraagd door 1 van mijn klanten om trainingen te verzorgen. Dit is een nieuwe succesvolle stap geweest en het geven van adoptie trainingen voor Office 365 is een bijzonder leuke bezigheid. Deze continue adoptie training die ik geef waar klanten zich voor kunnen inschrijven is een bewezen succes. Binnenkort zal ik op mijn site een onderdeel toevoegen met meer informatie over deze training.

Mijn favorieten sites zijn:

Verder volg ik op twitter nog een aantal persoonlijke accounts van:

Heb jij een interessante site of tweet je veel over Office365 of SharePoint? Laat een reactie achter ik ben erg benieuwd hoe jullie je kennis bijhouden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.