MCAZ mag de Adoptie training verzorgen bij het Ministerie van I&W

Afgelopen week hebben wij de opdracht gekregen om voor 1 van de onderdelen bij het Ministerie van I&W een adoptie training te verzorgen.

Tijdens deze adoptie training zullen we de medewerkers van de afdeling alle ins- & outs laten zien van E-SWF het samenwerkingsplatform gebaseerd op SharePoint. Na de training is de medewerker instaat om zelf op een prettige manier te werken met het platform en deze werkwijze is afgestemd op zijn of haar werk proces. Adoptie van SharePoint en Office 365 is 1 van de belangrijkste onderdelen die organisaties vergeten. Samen met onze partner hebben wij deze opdracht verworven. Voor een succesvolle implementatie van een nieuw platform mag een dergelijke training en begeleiding niet ontbreken. Microsoft Consultancy AZ is de aangewezen partner als het gaat om adoptie trainingen voor Office 365 en SharePoint.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.