Office 365 updates week 38

Welkom terug bij de Office 365 week update van Alexander Zoutenbier, Mission Critical Engineer bij Schuberg Philis en gespecialiseerd in Office 365 en SharePoint. De week van Ignite! Ik ben erg benieuwd naar alle aankondigen van Microsoft en partners. Deze week heb ik zelf het AZ-100 (beta) examen gedaan. De uitslag is nog niet bekend dus dat is nog even afwachten. Voor nu de updates van afgelopen week.

MyAnalytics update in Outlook

Voor bedrijven die MyAnalytics hebben aangeschakeld (E5 of extra add-on) komt er een update voor de client en de webversie. Er zullen nu meldingen komen voor meer focus tijd, verlaag de impact van je emails op collega’s na werktijd en hou je to-do’s in de gaten.

Meer informatie: https://techcommunity.microsoft.com/t5/Office-365-Analytics-Blog/New-to-MyAnalytics-nudges-in-Outlook/ba-p/250873

Meerdere verbeteringen Project Online

Weer nieuwe functies in Project Online. Wat een mooi uitgebreid pakket is dit. Er zijn 3 nieuwe updates aangekondigd. Het wijzigen van de verwerking voor gebeurtenissen, sneller laden van de pagina’s. In de Online versie zal je snel terug kunnen naar een taak en deze snel bewerken. Deze nieuwe functies zullen medio oktober worden uitgerold.

Meer informatie: https://docs.microsoft.com/ProjectOnline/tune-project-online-performance

Tot slot

Dit was het weer voor deze week. Bedankt voor het lezen en delen van mijn update.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.