Automatisch opslaan Office 365 vanaf nu standaard aan

Vanaf nu zal automatisch opslaan standaard aan staan. Open je een document vanaf OneDrive of SharePoint dan zal het schuifbalkje in de Office apps automatisch opslaan op aan staan. De change zal worden doorgevoerd via de Office updates.

Automatisch opslaan is ingeschakeld wanneer een bestand is opgeslagen op OneDrive, OneDrive voor bedrijven of SharePoint Online. Deze wijzigingen automatisch opgeslagen uw gebruikers in de cloud terwijl ze werken. En, als andere personen aan hetzelfde bestand werkt, automatisch opslaan kan zij Zie wijzigingen in een paar seconden. Samenwerken aan hetzelfde document op hetzelfde moment gebruikers niet mogelijk om te zien elkaar in realtime zonder automatisch opslaan ingeschakeld, en in plaats daarvan blijven gevonden ‘Updates beschikbaar’ wanneer wijzigingen zijn aangebracht door anderen.

Maar, automatisch opslaan treedt ook enkele wijzigingen in het hoe uw gebruikers met Office, werken zodat in dit artikel worden we enkele moeilijkheidsgraad scenario’s beschreven en hoe beschreven voor het configureren van de instellingen automatisch opslaan. Het is raadzaam dat u aan uw gebruikers deze wijzigingen doorgeven die invloed hebben op hoe ze werken in Office.

Meer over automatisch opslaan op de volgende Microsoft BLOG: https://support.office.com/nl-nl/article/wat-it-beheerders-moeten-weten-over-automatisch-opslaan-88e0f80f-e5ea-441b-9c5a-259f08490ae7?ui=nl-NL&rs=nl-NL&ad=NL

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.