Office 365 updates week 40

Welkom terug bij de Office 365 week update van Alexander Zoutenbier, Mission Critical Engineer bij Schuberg Philis en gespecialiseerd in Office 365 en SharePoint. Zaterdag ontving ik bericht over het behalen van het BETA examen AZ-100. Geslaagd! De volgende stap is de AZ-101 die inmiddels officieel is.  Afgelopen week, de week na Ignite is het redelijk stil geweest en hebben we slechts 2 updates.

Update look ‘feel van Office Desktop apps

Alle Office apps hebben een update gekregen en zien er weer wat moderner en frisser uit. De ribbon heeft nu moderne iconen. Deze update wordt automatisch uitgerold met de Office updates.

Conditional access voor niet compliant devices

Wederom weer een mooie security update waarmee er policys ingesteld kunnen worden om niet aangeslote bedrijfs devices te blokkeren om data te downloaden. Met de verbetering van de Office webapps kunnen gebuikers op prive of niet compliant devices data alleen nog via de webbrowser inzien en bewerken. Meer informatie via: https://techcommunity.microsoft.com/t5/Outlook-Blog/Conditional-Access-in-Outlook-on-the-web-for-Exchange-Online/ba-p/267069

Tot slot

Dit was het weer voor deze week. Bedankt voor het lezen en delen van mijn update.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.