BLOG MCAZ | Alexander Zoutenbier

Vacature: Microsoft 365 Support Medewerker 

Heb jij een afgeronde (minimaal) MBO opleiding en wil je je verder ontwikkelen binnen de IT?
Managed Consultancy AZ heeft een plekje vrij op de Support desk.

Bij MCAZ ga je werken aan je carrière en ondertussen support je onze Microsoft 365 klanten. Het support doe je vanaf ons kantoor, jouw eigen thuiswerkplek en/of het kantoor van de klant.

Doorgroeien en opleiding vinden wij heel belangrijk. Daarom krijg je naast je werkuren voldoende tijd om je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het halen van Microsoft certificaten. Samen met je persoonlijke coach met wie je 1x per 2 weken een bij praat sessie hebt stel je je doelen en plannen voor jouw eigen toekomst.

Lees meer

Gasten uitnodigen met een eigen aangepaste e-mail | Azure Guest Accounts

Als beheerder krijg ik geregeld de vraag dat gasten op de omgeving, geen uitnodiging hebben ontvangen, niet kunnen inloggen of niet weten wat ze moeten doen.

Mijn advies is maak een workflow die gasten aanmaakt in jou omgeving en stuur een aangepaste email met uitleg. Skip die standaard Microsoft e-mail die onduidelijk is en ook vaak in de SPAM terecht komt.

Hoe werkt het?

Lees meer

Microsoft Prijsverhoging 2022

In 2021 heeft Microsoft aangekondigd om wijzigingen door te voeren in de prijstelling van Office 365. Door deze wijzigingen kan een nieuwe abonnementsperiode een andere prijs krijgen.

MCAZ helpt u met deze wijziging en helpt ook met een minimale verhoging door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die Microsoft biedt aan ons als partner.

Lees meer

MCAZ ICT-academie

Ben jij net geslaagd van het MBO, HBO of werk jij bij een werkgever waar je niet kan doorgroeien?
Bij MCAZ start jij elk kwartaal met een nieuwe opleiding en rond je deze af met een certificering. Onder begeleiding van ervaren ICT-professionals uit het vak werk je om de week van 17.00 tot 21.00 uur op ons kantoor in Utrecht aan jou kennis.
Elke sessie trainen wij jou met praktijkgerichte voorbeelden en opdrachten om naar jouw examen datum toe te werken. Waarom MCAZ ICT-academie?

Lees meer