ICEBReAKER

Koppel medewerkers
MS TEAMSHR

Deze plugin is al een tijdje beschikbaar, maar omdat hij mij vandaag weer opviel vond ik het toch de moeite om er een artikel over te schijven. Icebreaker koppelt eens per week twee medewerkers van een organisatie willekeurig aan elkaar, en nodigt hen uit om contact met elkaar te maken. Het is dan aan de medewerkers zelf om een fysieke ontmoeting of een Teams video meeting te hebben met elkaar.

Het is aan de medewerker om wel of niet deel te nemen aan dit initiatief, door wel of geen lid te worden van het voor Icebreaker beschikbare Team. Het koppelen kan een medewerker ook tijdelijk pauzeren, bijvoorbeeld wanneer een vakantie voor de boeg staat.

De bot Icebreaker is een initiatief van Microsoft. 

Om de bot te gebruiken zal de Teams omgeving hierop voorbereid moeten worden. Deze voorbereiding is uit te voeren door een beheerder van de omgeving of een medewerker van MCAZ als de omgeving bij ons in beheer is.

De installatie how-to is hier te vinden: 
https://github.com/OfficeDev/microsoft-teams-icebreaker-app

Onze medewerkers zijn ook als je niet klant van MCAZ bent beschikbaar om jou te helpen met deze installatie. Neem daarvoor contact op via deze link en kies een 25 minuten sessie.

Share This

Share this post with your friends!