Microsoft 365 Licenties | Virtual Support | Jobs

Managed Consultacy AZ
Microsoft 365Virtual 365 Support

Waarom MCAZ

Wie zijn wij

Na 20 jaar ervaring als Freelancer is Alexander Zoutenbier gestart met collega’s opleiden tot Microsoft professionals en ondersteund hij hun in hun loopbaan carrière. Vanuit hier is MCAZ Resources ontstaan en stellen wij onze collega’s beschikbaar aan mooie organisaties die extra ondersteuning nodig hebben.

Licenties

Software inkopen via MCAZ geeft naast financieel ook administratief voordeel. Bij ons kunt u direct Microsoft Office 365, Adobe, AvePoint, ShareGate en Code-Two licenties activeren. Alles handig op èèn verzamel factuur per maand gefactureerd.

Virtual 365 Support

MCAZ biedt Microsoft 365 en Azure support op afstand. Het alternatief voor een systeembeheerder.

Jobs

Onze mensen zijn het hart van de organisatie. Met detachering via MCAZ kunt u uw eigen team (interim) uitbreiden met operationele, project of support ondersteuning. Al onze collega’s zijn gecertificeerd voor Microsoft en volgen met regelmaat opleidingen.

Microsoft 365

Onze belangrijkste eigenschap is dat wij organisaties van klein tot groot helpen met verschillende diensten. Onze klanten huren ons in voor het beheer en management van Microsoft 365 en Azure.

Al onze collega’s zijn gecertificeerd, volgen maandelijks tech-updates bij Microsoft en partners. Kortom, als u 100% beschikbaarheid van uw Cloud platform wilt en er alles uit wilt halen, dan bent u met een MCAZ Virtual Support Collega op het juiste pad.

Alexander Zoutenbier Microsoft Partner

JOBS

Vacatures

ICT-academie

Starter – Remote – Bekijk de vacature

{

"Na mijn studie kon ik gelijk aan de slag bij MCAZ"

Fabienne

"Al 12 jaar is Alexander onze vaste ICT collega en zorgt hij dat 150+ collega's altijd en overal kunnen werken."

Klant

"Door MCAZ was de Covid Lockdown geen verassing voor onze bedrijfsvoering, wij waren direct instaat om vanaf huis te werken."

Klant

"Als startende ZZP'er heeft MCAZ mij direct geholpen aan een mooie klus in de Caribbean, nu woon ik hier voor vast en ben ik Virtual Support Medewerker"

ZZP’ er

Success

Laatste Blog’s

Vacature: Microsoft 365 Support Medewerker 

Heb jij een afgeronde (minimaal) MBO opleiding en wil je je verder ontwikkelen binnen de IT?
Managed Consultancy AZ heeft een plekje vrij op de Support desk.

Bij MCAZ ga je werken aan je carrière en ondertussen support je onze Microsoft 365 klanten. Het support doe je vanaf ons kantoor, jouw eigen thuiswerkplek en/of het kantoor van de klant.

Doorgroeien en opleiding vinden wij heel belangrijk. Daarom krijg je naast je werkuren voldoende tijd om je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het halen van Microsoft certificaten. Samen met je persoonlijke coach met wie je 1x per 2 weken een bij praat sessie hebt stel je je doelen en plannen voor jouw eigen toekomst.

Lees meer

Kantoor

Hendrik van Poelwijcklaan 36

6721PL Bennekom

Neem Contact op

Telefoon +31 20 899 4911