Microsoft 365 Licenties | Virtual Support | Jobs

Managed Consultacy AZ
Microsoft 365Virtual 365 Support

Waarom MCAZ

Wie zijn wij

Na 20 jaar ervaring als Freelancer is Alexander Zoutenbier gestart met collega’s opleiden tot Microsoft professionals en ondersteund hij hun in hun loopbaan carrière. Vanuit hier is MCAZ Resources ontstaan en stellen wij onze collega’s beschikbaar aan mooie organisaties die extra ondersteuning nodig hebben.

Licenties

Software inkopen via MCAZ geeft naast financieel ook administratief voordeel. Bij ons kunt u direct Microsoft Office 365, Adobe, AvePoint, ShareGate en Code-Two licenties activeren. Alles handig op èèn verzamel factuur per maand gefactureerd.

Virtual 365 Support

MCAZ biedt Microsoft 365 en Azure support op afstand. Het alternatief voor een systeembeheerder.

Jobs

Onze mensen zijn het hart van de organisatie. Met detachering via MCAZ kunt u uw eigen team (interim) uitbreiden met operationele, project of support ondersteuning. Al onze collega’s zijn gecertificeerd voor Microsoft en volgen met regelmaat opleidingen.

Microsoft 365

Onze belangrijkste eigenschap is dat wij organisaties van klein tot groot helpen met verschillende diensten. Onze klanten huren ons in voor het beheer en management van Microsoft 365 en Azure.

Al onze collega’s zijn gecertificeerd, volgen maandelijks tech-updates bij Microsoft en partners. Kortom, als u 100% beschikbaarheid van uw Cloud platform wilt en er alles uit wilt halen, dan bent u met een MCAZ Virtual Support Collega op het juiste pad.

Alexander Zoutenbier Microsoft Partner

JOBS

Vacatures

ICT-academie

Starter – Remote – Bekijk de vacature

{

"Na mijn studie kon ik gelijk aan de slag bij MCAZ"

Fabienne

"Al 12 jaar is Alexander onze vaste ICT collega en zorgt hij dat 150+ collega's altijd en overal kunnen werken."

Klant

"Door MCAZ was de Covid Lockdown geen verassing voor onze bedrijfsvoering, wij waren direct instaat om vanaf huis te werken."

Klant

"Als startende ZZP'er heeft MCAZ mij direct geholpen aan een mooie klus in de Caribbean, nu woon ik hier voor vast en ben ik Virtual Support Medewerker"

ZZP’ er

Success

Laatste Blog’s

BlackFriday deal 2022

Projecten of, extra ondersteuning voor uw ICT afdeling MCAZ heeft dit jaar een unieke aktie tijdens de BlackFriday week om kennis te maken met onze organisatie. U koopt 50 uur suppor en krijgt 50% korting op het uurtarief. Dit is een premium dienst die wij speciaal...

Lees meer

Kantoor

Hendrik van Poelwijcklaan 36

6721PL Bennekom

Neem Contact op

Telefoon +31 20 899 4911