AT Osborne doet mee aan de Roparun 2020

MCAZ is shirt sponsor

Met een team van 25 collega’s (waarvan 8 lopers) leggen we ruim 520 km af om van Parijs naar Rotterdam te komen. Met deze sportieve en logistieke uitdaging draagt AT Osborne bij aan alle projecten van de stichting Roparun die het leven van mensen met kanker zoveel als mogelijk veraangenamen.

 

Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Denk hierbij aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven. Meer weten over de goede doelen? Kijk op de website van de Roparun.

Bent u opzoek naar een Office 365 partner en wilt u ook gelijk bijdragen aan de Roparun? De eerste 8 uur consultancy wordt door MCAZ overgemaakt aan het Roparun team van AT Osborne.

Neem contact op met Alexander Zoutenbier voor meer informatie.

Share This

Share this post with your friends!