Over Microsoft Consultant AZ

Over Microsoft Consultant AZ.

1 januari 2012 is Alexander Zoutenbier gestart met Zoutenbier Consultancy, opgericht als eenmanszaak om na zijn carrière bij Cadac Organice in Heerlen te starten als ZZP’er. Na projecten zelfstandig te hebben uitgevoerd bij klanten als Philips, Shell en Allseas was de tijd klaar om zijn eenmanszaak om te zetten naar een BV. In 2014 is LAZ Holding BV geboren met daaraan gelieerd MCAZ (Microsoft Consultant AZ). Een kleine speler in de markt die zich richt op advies en consultancy voor Azure, Office365 en SharePoint.
MCAZ is opgesplitst in 2 onderdelen. Het Freelance werk van Alexander Zoutenbier wat zich concentreert bij de top 1000 Europese bedrijven (Schuberg Philis, van Oord, Ministerie van Buitenlandse Zaken en het bank en pensioenfonds wezen) het andere deel van de organisatie verkoopt licenties van Microsoft Office 365, Azure, Harmon.ie, ShareGate en kleine tooling. Naast de licentieverkopen ondersteunen wij het MKB vanaf 50 werkplekken met migratie, beheer en support werkzaamheden binnen ons kennisgebied.

Waarde van MCAZ

”Als Freelance consultant ben ik gecertificeerd op alle onderdelen waarin ik mij specialiseer. Door het uitvoeren van grote complexe projecten bij mijn opdrachtgevers als ZZP’er kan ik de kennis voor het automatiseren en het optimaliseren van omgevingen overbrengen naar het MKB. Voor mijn opdrachtgevers betekend dit gegarandeerd een gemotiveerde medewerker voor het project en voor het MKB het voordeel dat diensten die normaal alleen bij Enterprise omgeving worden verkocht ook bereikbaar zijn voor hun.”

Missie

MCAZ is vanaf 2015 gestart met de transitie van eenmanszaak naar een bedrijf met als doelstelling 1 nieuwe medewerker per kwartaal groeien. Onze missie is 100% tevreden klanten met 100% tevreden medewerkers. Traditionele IT omzetten naar Cloud en ouderwets systeembeheer omzetten naar dynamische gecontroleerde IT omgevingen.

Start met Office 365 vandaag via MCAZ.NL!

30 dagen proef abonnement met inrichtings-ondersteuning