Security | Phishing check

MCAZ phising -ready- Quiz
vanaf €250,- + €2,50 per gebruiker

Wat is phishing?

Cybercriminelen proberen met valse e-mails, WhatsAppberichten of QR-codes je geld, persoonlijke gegevens of wachtwoorden te stelen. Wat is phishing? Hoe herken je phishingberichten? En ontdek wat je moet doen als je zo’n nepbericht hebt geopend.

Phishing is een vorm van digitale oplichting. Fraudeurs misleiden je met gerichte nep e-mails, nep QR-codes en valse sms of WhatsAppberichten. De berichten lijken afkomstig van bekende, en vaak betrouwbare, organisaties. Zoals overheidsinstellingen en banken. Zo proberen oplichters je inloggegevens, creditcardinformatie, pincode of andere persoonlijke informatie te stelen.

MCAZ phishing -ready- Quiz

Voor Microsoft 365 klanten bieden wij een phishing training met quiz aan. Deze maatwerk training is speciaal voor uw organisatie gemaakt met voorbeelden die wij uit uw eigen omgeving halen.

We starten met een training, deze kan op locatie of digitaal gegeven worden. Aansluitend ontvangen uw medewerkers een quiz. Na de quiz worden de resultaten ge-analyseert en indien nodig worden medewerkers die onder het gemiddelde scoren persoonlijk benaderd om extra uitleg te geven.

Deze dienst is een premium dienst die wij speciaal als introductie met MCAZ maken voor nieuwe klanten. Als u uw licenties via 365licenties.nl inkoopt zijn aan deze dienst geen kosten verbonden en bieden wij deze gratis aan vanaf 25 medewerkers. 

Neem contact op voor meer informatie

Telefoon: +31 318 799 435 of stuur een bericht via het contact formulier.