Samen met Synigo Pulse naar een begrijpelijk Intranet

 

Samen met Synigo Pulse naar een begrijpelijk Intranet

MCAZ is trotse consultancy partner van het Nederlandse product Synigo Pulse. Als partner adviseren wij onze klanten een intranet op basis van Office 365 met Synigo Pulse. U kunt bij ons terecht voor demonstraties, consultancy en licenties.

Synigo Pulse is een sociaal intranet & digitale werkplek ineen. Synigo Pulse is een centrale portal waar de medewerker alles kan vinden, zoals: taken, agenda’s, notificaties, applicaties, bedrijfsnieuws en groepen waarin hij of zij samenwerkt. Synigo Pulse voor Office 365 is een oplossing om in een handomdraai een gaaf sociaal intranet/digitale werk neer te zetten. Het maakt Office 365 in 1 klap begrijpelijk, stimuleert samenwerking tussen collega’s en vergroot de medewerkerstevredenheid.

-Maak Office 365 begrijpelijk 

-In 1 dag gebruiksklaar 

Integreer met bestaande applicaties 

Synigo B.V. is een onafhankelijke softwareprovider, gespecialiseerd in oplossingen voor samenwerking en de digitale werkomgeving. Synigo B.V. is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2016 en is gevestigd in Enschede. De medewerkers van Synigo realiseren diensten voor mensen; diensten die het werk eenvoudiger en plezieriger maken. Daartoe maakt het bedrijf gebruik van state-of-thearttechnologie 

Zelf ervaren? Neem contact op met ons voor een demo en om te bespreken hoe we u verder kunnen helpen .

Meer informatie over Synigo Pulse kunt u vinden op http://www.synigo.nl.

ACTIE: Kies voor Synigo Pulse via MCAZ en ontvang 24 uur strippenkaart support bij MCAZ * minimale afname 100 licenties