Vacature:

Microsoft 365 Support Medewerker
Minimaal MBO

Heb jij een afgeronde (minimaal) MBO opleiding en wil je je verder ontwikkelen binnen de IT?

Managed Consultancy AZ heeft een plekje vrij op de Support desk.

 

Bij MCAZ ga je werken aan je carrière en ondertussen support je onze Microsoft 365 klanten. Het support doe je vanaf ons kantoor, jouw eigen thuiswerkplek en/of het kantoor van de klant.

Doorgroeien en opleiding vinden wij heel belangrijk. Daarom krijg je naast je werkuren voldoende tijd om je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het halen van Microsoft certificaten. Samen met je persoonlijke coach met wie je 1x per 2 weken een bij praat sessie hebt stel je je doelen en plannen voor jouw eigen toekomst.


Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Ervaring met Microsoft 365 (SharePoint, MS Teams, Outlook, Windows 11)
  • Een verklaring van goed gedrag is een vereiste
  • Er bestaat de mogelijkheid om in fulltime dienstverband van 32 of 40 uur te zijn.

Functie wensen

  • Certificering van Microsoft 365 is een pre
  • Kennis van scripting zoals PowerShell
  • Kennis van Jira (ons helpdesk systeem)
  • Kennis en/of interesse in het Microsoft Power Platform

Overige informatie

Ons kantoor zit in Ede-Wageningen, wij zijn een klein bedrijf dat de focus legt op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Al onze klanten zijn Nederlandstalig en daarom is het een vereiste dat je vloeiend Nederlands kan spreken en representatief bent. Omdat onze klanten door heel Nederland zitten zal je soms moeten reizen.

Vergoedingen

Op basis van je ervaring gaan we samen met jou kijken welk salaris het beste bij jou past maar ook waar je naartoe kan groeien. De salaris range voor deze functie is 1800-3000 euro bruto per maand, 8% vakantiegeld, 13de/14de maand bij behalen van doelstellingen.

Naast een goed salaris krijg je bij MCAZ een mobiliteitskeuze. Deze bestaat uit een KM vergoeding, OV jaarkaart of een Lease auto. Aan jou de keus.

Sollicitatieprocedure

Zodra jij reageert op de vacature krijg je binnen 1 werkdag antwoord. Bij interesse word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek via Microsoft Teams. Daarna plannen wij een telefonisch gesprek met jou in om het sollicitatiegesprek te evalueren. En als jij en wij een match zien kom je bij ons op kantoor om je voorwaarden te bespreken. Wij proberen elke sollicitatie in maximaal 1 week af te ronden.

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Alexander Zoutenbier op 0318 799 435 of stuur je cv naar vacature@mcaz.nl

Share This

Share this post with your friends!