MCAZ

DIENSTEN

Waarom WIJZIJNOFFICE365

Persoonlijk, flexibel, snel en optimale service.

Software

Software inkopen via MCAZ geeft naast financieel ook administratief voordeel. Bij ons kunt u direct Microsoft Office 365, Adobe, AvePoint, ShareGate en Code-Two licenties activeren. Alles handig op èèn verzamel factuur per maand gefactureerd.

HARDWARE

Als Apple en Microsoft partner leveren wij uitsluitend hardware van deze producenten. U kunt bij ons de Surface Laptops en Macbooks bestellen inclusief installatie.

RESOURCES

Onze mensen zijn het hart van de organisatie. Met detachering via MCAZ kunt u uw eigen team interim uitbreiden met operationele, project of support  ondersteuning. Al onze collega’s zijn gecertificeerd voor Microsoft en volgen met regelmaat opleidingen.

WIE ZIJN WIJ

Na 20 jaar ervaring als Freelancer is Alexander Zoutenbier gestart met collega’s opleiden tot Microsoft professionals en ondersteund hij hun in hun loopbaan carrière. Vanuit hier is MCAZ Resources ontstaan en stellen wij onze collega’s beschikbaar aan mooie organisaties die extra ondersteuning nodig hebben.

100%

ONLINE SUPPORT

Vraag direct een Online Support SLA aan voor uw Office 365 omgeving

ONZE MENSEN

Eerlijkheid, loyaal, lef en ondernemend zijn kern eigenschappen van de collega’s bij MCAZ. Wij stoppen niet na onze opleiding en gaan door om U als klant optimaal te ondersteunen met onze kennis. 

Ons belangrijkste eigenschap is dat wij organisaties van klein tot groot helpen met verschillende diensten. 90% van onze klanten huren ons in voor het beheer en management van Microsoft Office 365. Al onze collega’s zijn gecertificeerd, volgen maandelijks tech-updates bij Microsoft en partners. Kortom, als u 100% beschikbaarheid van U Office 365 platform wilt hebben en er alles uit wilt halen dan bent u met een MCAZ Collega op het juiste pad.

MICROSOFT OFFICE 365

AZURE 365

Microsoft AZURE & 365 Management