MCAZ Managed Consultancy | AZ – Cloud Diensten

Ontdek onze geavanceerde Azure Cloud diensten. Verplaats moeiteloos jouw lokale servers naar de krachtige Azure cloud. Met onze expertise zorgen wij voor een vlekkeloze migratie. Daarnaast bieden wij ook Microsoft 365 Implementatie, waarbij we jouw organisatie helpen bij het opzetten en beheren van essentiële Microsoft 365-tools zoals SharePoint, Teams en Exchange Online. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Azure Cloud Migratie: Migratie van lokale servers naar de Azure cloud.

Microsoft 365 Implementatie: Setup en beheer van Microsoft 365-tools zoals SharePoint, Teams, en Exchange Online.

MCAZ Managed Consultancy | AZ – Beheer en Ondersteuning

Managed IT Services: Laat ons het onderhoud en beheer van jouw servers, netwerken en werkplekken op ons nemen, zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van jouw bedrijf. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos werkt, 24/7. En wanneer je IT-gerelateerde vragen of problemen hebt, bieden wij onmiddellijke ondersteuning met onze 24/7 Helpdesk. Vertrouw op ons voor betrouwbare en efficiënte ICT-ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op waar jij het beste in bent. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Managed IT Services: Onderhoud en beheer van servers, netwerken, en werkplekken.

Helpdesk Support: 24/7 ondersteuning voor alle IT-gerelateerde vragen en problemen.

MCAZ Managed Consultancy | AZ – Consultancy

ICT Strategie: Wij zijn jouw deskundige adviseurs als het gaat om het vinden van de beste ICT-strategieën voor jouw bedrijf. Met onze diepgaande kennis en ervaring helpen wij jouw organisatie bij het bepalen van de juiste richting op het gebied van IT. Of het nu gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het implementeren van nieuwe technologieën of het beveiligen van gegevens, wij zijn er om jou te ondersteunen. Compliance en Governance: Wij bieden volledige assistentie bij het naleven van de wettelijke eisen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met onze expertise op het gebied van IT-beveiliging en gegevensbescherming zorgen wij ervoor dat jouw organisatie voldoet aan alle relevante regelgeving. Vertrouw op ons om jouw bedrijf te helpen succesvol te zijn in een steeds veranderende digitale wereld.

ICT Strategie: Adviseren over de beste ICT-strategieën voor uw bedrijf.

Compliance en Governance: Assistentie bij het voldoen aan wettelijke eisen zoals AVG.