Microsoft 365 Business Licenties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gevraagde Microsoft 365-licenties, maar bij MCAZ geloven we in maatwerk. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft, en daarom hanteren we geen standaardadviesprijzen. In plaats daarvan stellen we aangepaste prijsmodellen op voor elke klant. Dit betekent dat u altijd een aanbod krijgt dat specifiek is afgestemd op uw organisatie.

Onze benadering kan aanzienlijke besparingen opleveren voor uw licentiebeheer en ondersteuning voor Microsoft 365, afhankelijk van uw dienstverleningsbehoeften. Als u geïnteresseerd bent in een offerte voor uw organisatie, nodigen we u uit om contact op te nemen met Alexander Zoutenbier op 06-20624088. U kunt ook ons offerteformulier gebruiken om binnen 4 uur een speciale aanbieding aan te vragen, mits u minimaal 50 licenties nodig heeft.

Bij MCAZ streven we ernaar om uw organisatie de beste oplossingen te bieden, afgestemd op uw specifieke eisen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw Microsoft 365-licenties en ondersteuning.

Microsoft 365 Business Basic is een uitgebreid cloudabonnement dat uw organisatie voorziet van krachtige en beveiligde tools voor productiviteit, samenwerking en communicatie. Met dit pakket krijgt u toegang tot een scala aan essentiële cloudservices en applicaties die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Een van de kenmerken van Microsoft 365 Business Basic is de inclusie van beveiligde cloudservices. Hiermee kunt u moeiteloos samenwerken met uw team, documenten delen en communiceren, allemaal in een veilige en gecontroleerde omgeving. Deze services omvatten:

 • Microsoft Teams: Een krachtige samenwerkingshub waarmee uw team chatberichten kan uitwisselen, videogesprekken kan voeren en bestanden kan delen, allemaal op één platform.
 • OneDrive: Uw persoonlijke cloudopslag voor het veilig bewaren en delen van bestanden, waar u ook bent.
 • SharePoint: Een platform voor samenwerking en documentbeheer waarmee teams eenvoudig documenten kunnen opslaan, delen en gezamenlijk bewerken.
 • Exchange: Een robuuste e-mailoplossing waarmee u uw zakelijke e-mails kunt beheren, kalenders kunt synchroniseren en contacten kunt beheren met ingebouwde beveiligingsfuncties.

  Naast deze beveiligde cloudservices, biedt Microsoft 365 Business Basic ook een uitgebreide reeks web-apps en mobiele apps. Hiermee kunt u uw werk efficiënter doen, waar u ook bent. Deze apps omvatten:

  • Word: Voor het maken en bewerken van professionele documenten.
  • Excel: Voor het beheren en analyseren van gegevens en spreadsheets.
  • PowerPoint: Voor het ontwikkelen van overtuigende presentaties.
  • Outlook: Voor het beheren van uw e-mails, agenda en contacten, zowel op desktop als mobiel.

  Het is belangrijk om de juiste licenties te kiezen voor uw organisatie, aangepast aan uw specifieke behoeften. Voor persoonlijk advies en de beste prijzen voor uw organisatie kunt u contact opnemen met MCAZ via +31 318 865 195. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de meest geschikte oplossing voor uw zakelijke vereisten.

  Microsoft 365 Business Standard is een uitgebreid cloudabonnement dat uw organisatie voorziet van krachtige tools voor productiviteit, samenwerking en communicatie. Met dit pakket krijgt u toegang tot een breed scala aan essentiële cloudservices en applicaties die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

  Een van de onderscheidende kenmerken van Microsoft 365 Business Standard is de integratie van beveiligde cloudservices. Hiermee kunt u moeiteloos samenwerken met uw team, documenten delen en communiceren, dit alles binnen een veilige en gecontroleerde omgeving. Deze services omvatten:

  • Microsoft Teams: Een krachtige samenwerkingshub waarmee uw team chatberichten kan uitwisselen, videogesprekken kan voeren en bestanden kan delen, alles op één platform.
  • OneDrive: Uw persoonlijke cloudopslag voor het veilig bewaren en delen van bestanden, waar u zich ook bevindt.
  • SharePoint: Een platform voor samenwerking en documentbeheer waarmee teams eenvoudig documenten kunnen opslaan, delen en gezamenlijk bewerken.
  • Exchange: Een robuuste e-mailoplossing waarmee u uw zakelijke e-mails kunt beheren, kalenders kunt synchroniseren en contacten kunt beheren, allemaal met ingebouwde beveiligingsfuncties.

  Daarnaast bevat Microsoft 365 Business Standard ook de desktop-applicaties:

  • Word: Voor het maken en bewerken van professionele documenten.
  • Excel: Voor het beheren en analyseren van gegevens en spreadsheets.
  • PowerPoint: Voor het ontwikkelen van overtuigende presentaties.
  • Outlook: Voor het beheren van uw e-mails, agenda en contacten, zowel op desktop als mobiel.
  • Publisher: Voor het ontwerpen van marketingmateriaal en publicaties, exclusief beschikbaar op de PC.
  • Access: Voor het maken en beheren van krachtige databases, exclusief beschikbaar op de PC.

  Het is van cruciaal belang om de juiste licenties te kiezen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Voor persoonlijk advies en de beste prijzen kunt u contact opnemen met MCAZ via +31 318 865 195. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de meest geschikte oplossing voor uw zakelijke vereisten.

  Microsoft 365 Business Premium is de meest uitgebreide oplossing voor organisaties die streven naar geavanceerde productiviteit, samenwerking en beveiliging. Dit uitgebreide cloudabonnement biedt een breed scala aan desktop-, web- en mobiele apps, samen met krachtige beveiligingsfuncties en extra’s om uw bedrijf te beschermen en te laten groeien.

  Met Microsoft 365 Business Premium krijgt u toegang tot de volledige reeks desktop-applicaties, waaronder:

  • Word: Voor het maken en bewerken van professionele documenten.
  • Excel: Voor het beheren en analyseren van gegevens en spreadsheets.
  • PowerPoint: Voor het ontwikkelen van overtuigende presentaties.
  • Outlook: Voor het beheren van uw e-mails, agenda en contacten.
  • Publisher: Voor het ontwerpen van marketingmateriaal en publicaties (alleen voor pc).
  • Access: Voor het maken en beheren van krachtige databases (alleen voor pc).

  Daarnaast worden uw zakelijke gegevens en communicatie beveiligd door geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder:

  • Intune: Voor toegangs- en gegevensbeheer, waarmee u apparaten kunt beheren, beveiligen en beleidsregels kunt afdwingen.

  • Azure Information Protection: Hiermee kunt u vertrouwelijke informatie classificeren, labelen en beveiligen, zodat uw gegevens altijd veilig zijn, zowel intern als extern.

  • Beveiliging tegen cyberdreigingen: Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en bescherming tegen dreigingen wordt uw organisatie beschermd tegen cyberaanvallen en datalekken.

  Naast deze beveiligingsfuncties profiteert u van extra’s ten opzichte van Microsoft 365 Business Standard, waaronder:

  • Geavanceerde beveiliging: Uw bedrijf wordt beschermd met geavanceerde beveiligingslagen om gegevens en communicatie te beveiligen tegen moderne dreigingen.

  • Toegangs- en gegevensbeheer: U heeft volledige controle over wie toegang heeft tot uw bedrijfsgegevens en hoe deze worden gedeeld.

  Microsoft 365 Business Premium biedt niet alleen ongeëvenaarde productiviteit en samenwerking, maar ook de hoogste mate van beveiliging voor uw organisatie. Voor persoonlijk advies en de beste prijzen kunt u contact opnemen met MCAZ via +31 318 865 195. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de meest geschikte oplossing voor uw zakelijke behoeften.

  Vraag een Offerte aan voor Microsoft 365 Business
  Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
  Naam
  Adres
  Email
  Waar wilt u een offerte voor ontvangen?
  Contact