De wereld blijft zich voortdurend ontwikkelen, en een van de meest besproken innovaties van dit moment is Microsoft Copilot. Als een revolutionaire stap in de digitale assistentie, heeft Copilot zowel consumenten als bedrijven geïntrigeerd. In dit artikel geven we een update over de huidige status van Copilot, hoe je het kunt gebruiken, en de mogelijkheden voor aanschaf.

Copilot for Microsoft 365

Copilot for Microsoft 365 belooft een naadloze integratie van AI-gestuurde assistentie in het dagelijks gebruik van Microsoft 365-toepassingen. Het biedt gebruikers geavanceerde hulpmiddelen voor data-analyse, tekstbewerking, en meer, allemaal via een intuïtieve interface.

Consumenten Abonnementen

  • Huidige Status: Microsoft is momenteel bezig met het testen van Copilot met een beperkte groep gebruikers. Een officiële release datum voor het brede publiek is nog niet bekendgemaakt.
  • Alternatieven: Voor diegenen die graag een voorproefje willen van Microsoft’s AI-mogelijkheden, is Bing Chat nu beschikbaar als een toegankelijk alternatief.

MKB met minder dan 300 Licenties

  • Huidige Testfase: Ook in de MKB-sector is Microsoft bezig met het testen van Copilot, zij het met een select aantal bedrijven.
  • Toekomstige Beschikbaarheid: Er is nog geen officiële datum voor wanneer Copilot breder beschikbaar zal zijn. We houden u op de hoogte van ontwikkelingen, en zodra beschikbaar, kunnen licenties verkregen worden via MCAZ en 365Licenties.nl.

Enterprise en meer dan 300 Licenties

  • Directe Beschikbaarheid: Organisaties met Microsoft E3 of E5 licenties hebben het voorrecht om nu al toegang te krijgen tot Copilot.
  • Activering: Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen ondersteunen bij het activeren van Copilot binnen uw organisatie.

Terwijl Microsoft doorgaat met het ontwikkelen en verfijnen van Copilot, blijven wij toegewijd aan het bieden van de meest actuele informatie en ondersteuning. Houd onze website in de gaten voor verdere updates en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of ondersteuning.

Bent u geïnteresseerd in Copilot of heeft u vragen over de beschikbaarheid en implementatie ervan binnen uw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.