De wereld van technologie blijft zich razendsnel ontwikkelen. Een van de meest opzienbarende innovaties van dit moment is Microsoft Copilot. Deze revolutionaire stap in digitale assistentie heeft al veel aandacht gekregen van zowel consumenten als bedrijven. Met recente updates in de beschikbaarheid van Copilot, is er nu nog meer reden om enthousiast te zijn. In dit artikel brengen we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Copilot for Microsoft 365 Copilot for Microsoft 365 integreert AI-gestuurde assistentie naadloos in het dagelijks gebruik van Microsoft 365-toepassingen. Het biedt geavanceerde tools voor data-analyse, tekstbewerking, en meer, allemaal toegankelijk via een intuïtieve interface.

Consumenten Abonnementen

  • Huidige Status: Voorheen in testfase met een beperkte groep gebruikers, is Copilot nu breder beschikbaar.
  • Alternatieven: Bing Chat blijft een toegankelijk alternatief voor degenen die geïnteresseerd zijn in Microsoft’s AI-mogelijkheden.

MKB met minder dan 300 Licenties

  • Recente Ontwikkeling: Gisteren heeft Microsoft aangekondigd dat de limiet voor het bestellen van een Copilot licentie is opgeheven. Dit betekent dat Copilot voor Microsoft 365 nu beschikbaar is voor kleine bedrijven met Microsoft 365 Business Premium en Business Standard. Klanten kunnen tussen de één en 299 licenties aanschaffen voor slechts €28,10 per persoon per maand.
  • Toekomstige Beschikbaarheid: Voor MKB is Copilot nu direct toegankelijk.

Enterprise en meer dan 300 Licenties

  • Directe Beschikbaarheid: Organisaties met Microsoft E3 of E5 licenties, evenals Office 365 E3 en E5 klanten, hebben nu toegang tot Copilot. De eerdere vereiste voor een Microsoft 365 licentie is niet langer van toepassing.
  • Aankoopproces: Commerciële klanten kunnen Copilot voor Microsoft 365 nu aanschaffen via het netwerk van Microsoft Cloud Solution Provider partners.

Onderwijssector

  • Recente Toevoeging: Vorige maand heeft Microsoft ook de beschikbaarheid van Copilot voor Microsoft 365 in de onderwijssector aangekondigd.

Conclusie: Met deze uitbreidingen blijft Microsoft zijn missie voortzetten om geavanceerde, AI-gestuurde oplossingen toegankelijk te maken voor een breed publiek. We blijven toegewijd aan het bieden van de meest actuele informatie en ondersteuning. Bezoek de website van Microsoft voor meer informatie: LINK

Heb je interesse in Copilot of vragen over de implementatie binnen jouw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ondersteuning.