Welkom bij de nieuwste update van Copilot voor Microsoft 365, gepresenteerd door Managed Consultancy AZ (MCAZ). In onze voortdurende missie om de grenzen van productiviteit en innovatie te verleggen, zijn we verheugd om een reeks spannende verbeteringen en nieuwe functies aan te kondigen die zijn ontworpen om uw werkervaring te transformeren.

 Wat is Nieuw? Een gedetailleerde Blik op de Nieuwe Features:

Uitbreiding Taalondersteuning: In de nieuwste update heeft Microsoft het platform nog inclusiever gemaakt door ondersteuning te bieden voor 17 extra talen. Specifiek voor onze Nederlandse gebruikers, Nederlands zal beschikbaar zijn vanaf de komende maanden maart/april, waardoor Copilot toegankelijker zal worden voor een breder publiek.

Verdieping in Copilot Lab: Copilot Lab biedt een unieke kans om te experimenteren met en te leren over de kunst van het opstellen van effectieve prompts, een cruciale vaardigheid in het tijdperk van AI-gestuurde technologie. Deze omgeving is een broedplaats voor ideeën, waar gebruikers kunnen leren om maximale waarde uit Copilot te halen. Bezoek Copilot Lab en duik in de toekomst van werken met AI.

Bekijk de demo hier van Copilot Lab of ga direct naar Copilot Lab om het zelf uit te proberen

Mobiele Integratie uitgebreid: De integratie van Copilot in de Microsoft 365 mobiele app, evenals in mobiele versies van Word en PowerPoint, markeert een significante stap voorwaarts in onze inzet voor mobiele productiviteit. Nu kunt u de kracht van Copilot onderweg benutten, wat een naadloze en flexibele werkervaring garandeert.

Innovaties met Microsoft Forms & OneDrive: Vertel Copilot eenvoudig wat je nodig hebt, en het zal formulieren voor je genereren in Forms, of helpen bij het organiseren van je documenten in OneDrive. Deze functionaliteiten demonstreren de kracht van natuurlijke taalverwerking om uw werklast te verminderen en efficiëntie te verhogen.

Bekijk de demo hier van OneDrive

Verhoogde Samenwerking en Efficiëntie: De mogelijkheid om snel samenvattingen toe te voegen aan gedeelde documenten, samen met de capaciteit om videocontent in Microsoft Stream efficiënt samen te vatten, zijn game-changers voor de manier waarop we communiceren en informatie delen binnen teams.

Nieuwe Mogelijkheden in Outlook en Teams: De introductie van Copilot in de klassieke versies van Outlook (De nieuwe versie heeft al integratie met Copilot), en de naadloze integratie binnen Teams, benadrukken de toewijding aan het verbeteren van communicatie en samenwerking binnen en tussen teams.

 

Geavanceerde Rapportage in het Admin Center: Met de nieuwe rapportagefuncties voor Copilot in het Admin Center kunnen beheerders diepgaand inzicht krijgen in het gebruik en de effectiviteit van Copilot binnen hun organisatie. Deze inzichten zijn cruciaal voor het optimaliseren van investeringen in technologie en het bevorderen van de adoptie.

 

Blijf Geïnformeerd en Betrokken

Om niets te missen van de toekomstige ontwikkelingen van Copilot, moedigen we u aan om u te abonneren op de Microsoft 365 Copilot Blog. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer geautomatiseerde oplossing, biedt de integratie van de RSS-feed in Power Automate een eenvoudige manier om updates direct in uw chat of groep te ontvangen.

Laat MCAZ Je Gids Zijn

Bij MCAZ begrijpen we de impact die deze technologische vooruitgang kan hebben op uw bedrijfsvoering. Daarom staan we klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van implementatie tot het volledig benutten van de mogelijkheden van Microsoft 365 en Copilot. Ons team biedt niet alleen deskundige begeleiding maar ook significante voordelen voor de inkoop van hard- en software. Voor vragen, meer informatie of om te ontdekken hoe we uw organisatie kunnen transformeren, neem contact op met Alexander Zoutenbier voor meer informatie.