In de hedendaagse werkomgeving, waar elk moment enorme hoeveelheden content worden gecreëerd, heeft Microsoft een nieuwe dimensie toegevoegd aan de Microsoft 365-suite: SharePoint Premium. Dit artikel verkent de mogelijkheden van SharePoint Premium en wat het voor uw bedrijf kan betekenen.

Wat is SharePoint Premium? SharePoint Premium is een geavanceerde versie van SharePoint, die kunstmatige intelligentie (AI), automatisering en verbeterde beveiligingsmogelijkheden combineert voor organisaties die meer eisen van hun digitale werkruimte. Het is ontworpen als een toonaangevend hulpmiddel voor georganiseerde, veilige en AI-versterkte contentervaringen.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Contentervaringen: SharePoint Premium verbetert de contentervaringen aanzienlijk, waardoor samenwerking aan honderden bestandstypen makkelijker wordt. Dit omvat een nieuw documentenportaal voor makkelijkere samenwerking met externe gebruikers, en AI-gestuurde identificatie van documenten die jouw aandacht nodig hebben.
  • Contentverwerking: Dit platform biedt geavanceerde contentverwerkingsmogelijkheden, aangedreven door AI, om het organiseren van content te vereenvoudigen.
  • Contentbeheer: SharePoint Premium biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden voor IT-beheerders om veelvoorkomende problemen aan te pakken, zoals het onnodig delen van content en het verbeteren van de governance.

SharePoint versus SharePoint Premium: SharePoint staat al lang bekend om zijn innovatieve benaderingen voor samenwerking en beveiligde bestandsdeling binnen digitale werkruimten. SharePoint Premium bouwt voort op deze basis met integratie van Microsoft’s AI-gestuurde assistent, Copilot, en biedt een reeks verbeteringen voor een efficiëntere contentbeheer en samenwerking.

Wat zit er in SharePoint Premium?

  • Versterkte Samenwerking en Betrokkenheid: Nieuwe samenwerkingstools en mogelijkheden voor betere gebruikersbetrokkenheid.
  • Slimmer Werken met AI: Nieuwe AI-mogelijkheden helpen gebruikers meer te doen in minder tijd.
  • Aanpak van Contentbeheer: SharePoint Premium versterkt de controle voor IT-beheerders met nieuwe capaciteiten voor gegevensbeheer en -beveiliging.

Samenvatting: SharePoint Premium en de inbegrepen functies zijn ontworpen om de moderne uitdagingen van de digitale werkplek aan te gaan. Met de integratie van Microsoft Syntex en SharePoint Advanced Management biedt SharePoint Premium een verenigd platform dat is uitgerust om de enorme hoeveelheid dagelijks gecreëerde content aan te pakken.

Meer Informatie en Contact

Benieuwd naar meer details over SharePoint Premium en hoe het zich onderscheidt van SharePoint? Neem dan gerust contact op met Alexander Zoutenbier. 

U kunt Alexander Zoutenbier bereiken op:

  • Telefoon: +31 318 865 195
  • Via het contactformulier
Contactformulier
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Hoe wilt u dat wij contact opnemen?